Kumppanit

LPG logo 1989Laukaan Peurunkagolf. Tule kokemaan ja nauttimaan yhden Suomen kauneimman golfkentän palveluista luonnonkauniissa järvimaisemassa. Kenttä sopii aloittelijallekin, mutta haastaa huippupelaajan takatiiltä. Suomen tunnetuin saariviheriö.

www.lpg.fi

 

 

 

GOLF-TAILORS-logo.GIF isompi Golf Tailors Oy on toteuttanut suomalaisten golffareiden unelmalomamatkoja perustamisestaan, vuodesta 2002 lähtien. Onnistuneiden lomien toteutuksen salaisuus on vankka matkailualan ammattitaito, vuosien varrella kertynyt kokemuksellinen tieto myytävistä kohteista ja pelattavista kentistä sekä kiinteät suhteet kohteiden avainhenkilöihin. Yrityksen omistajat, intohimoiset golffarit Susanna ja Ilkka Särkinen vastaavat yrityksen kokonaisvaltaisesta palvelusta niin kuin he toivoisivat itseään palveltavan

www.golftailors.fi

 

OnGolf on suomen johtavia golfmatkan järjestäjiä. Matkoilla voi luottaa järjestelujen toimimiseen sekä erinomaiseen hotelleihin ja golfkenttiin.

www.ongolf.fi

AimPoint Certified.2.0AimPointgolf aloitti Golfchannelilla jossa livelähetyksissä nähtiin 7 vuoden ajan grafiikka joka osoitti oikean puttilinjan. Emmy-palkittu Mark Sweeney kehitti sen jälkeen AimPoint Green Reading – metodin jonka käyttö on tänä päivänä tuttua kaikilta isoilta Toureilta. Vuonna 2016 viheriönluvun lisäksi AimPoint kouluttajat kouluttavat myös Green Speed ja Aim – koulutuksia.

www.aimpointgolf.com

 

Kotipihagolf tekee huippulaatuisia putti- ja chippiviheriöitä sisätiloihin tai ulkokäyttöön. Viheriöt ovat erittäin laadukkaita ja imitoivat erittäin hyvin oikean viheriön ominaisuuksia. Kotipihagolf tuo myy ja tuo myös maahan erilaisia harjoitusvälineitä.

www.kotipihagolf.fi