AimPoint

AimPoint on ennenkaikkea menetelmä jonka avulla kuka tahansa oppii lukemaan puttilinjoja tarkasti ja nopeasti. AimPoint Express – menetelmä on ottanut paikkansa myös ammattilaisten keskuudessa ja sen näkyviä käyttäjiä ovat mm. Adam Scott, Lydia Ko, Michelle Wie, Stacy Lewis, Justin Dufner ja lukuisat muut. Mikko Ilonen käyttää AimPointia harjoitteluun.

Kaudella 2016 tullaan esittelemään AimPoint Expressin lisäksi 2 muuta koulutuskokonaisuutta:

ReadClass

Express greeninluku sisältää periaatteessa vain 2 taitoa jotka opetellaan koulutuksen aikana – Kallistuksen suunta ja määrä. Tämän jälkeen pelaaja on valmis lukemaan minkä tahansa putin nopeasti ja tarkasti. Express sopii kaikentasoisille ja ikäisille pelaajille.

AimPoint Express Advanced level 3

Advanced – koulutus on tarkoitettu Expressin käyneille pelaajille. Sen aikana kerrataan Express, käydään läpi jokaisen pelaajan ongelmankohdat ja vastataan kysymyksiin, Lisäksi mukana isot kallistukset ylä – ja alamäki, Bailie-metodi vaihtoehtona kallistuksen tuntemiseen, lyhyiden puttien crossover hankilökohtainen kalibrointi ja kattava puttiharjoituspaketti jokaiselle osallistujalle sähköpostitse. Kesto 1,5 ja max. 4 hengen ryhmä.

Lataa esite: Advanced level 3 suomi

 Speed Logo(8) AimPoint Speed class

Tämä koulutus auttaa pelaajaa oppimaan mitkä tekijät vaikuttavat vauhdin hallintaan, kuinka niitä harjoitetaan ja sopeutetaan sekä ylä- että alamäkiputteihin. Koulutus parantaa puttaamistasi merkittävästi, onhan vauhdin hallinta erittäin keskeisessä roolissa puttaamisessa ja suorituksen onnistumisessa.

 

 

Aim Logo(8) AimPoint Aim class

Tässä koulutuksessa opetetaan pelaajaa havaitsemaan mitkä tekijät vaikuttavat tähtäämiseen pallon saamiseen haluttuun suuntaan ja kuinka ne voi havaita, harjoitella ja korjata itse. Tämän koulutuksen jälkeen olet tietoinen tähtäämisestäsi ja saat pallon oikeaan suuntaan.

 

 

AimPoint koulutus oli aivan loistava. Puttaamisesta on tullut paljon helpompaa kun osaa lukea kallistuksia ja olen myös kehittynyt puttaajana.

Hyvä ja selkeä koulutus! Lisännyt putti varmuutta. Selkeät rutiinit on myös lisännyt peli nautintoa. Jää pois turha kiertely ja ei myöskään tarvi kumarrella.

Palaute

vahva suositus, piiter77 huippupro